Witchpromotion

logo

Kommmentar til Folketinget d.23-01-2022

Jeg har selvsagt undersøgt, hvorfor Folketinget har vedtaget en lov der forringer dyrevelfærden voldsomt for dyrene i de nye Naturnationalparker. Lov nr.L.229: her er en paragraf der kan bruges til ophæver beskyttelsen af dyr der udsættes i Naturnationalparkerne. Man udsætter alt for mange store dyr i et for lille område. Hvorfor skal der udsættes flere dyr, end der er føde til ? og derved udsætte dyr for grov vanrøgt?
Ideen er: At tvinge dem til at spise bl.a. giftige planter. At de gerne må dø tidligt, så kadaver kan fremme spyfluer og biller, Udansk og uetisk.
Det ser ud til de fleste politiker har troet, at loven var en forbedring af dyrevelfærdsloven, det er i hvert fald de tilbage meldinger jeg har fået fra de forskellige partier, dette forløb viser at vi skal stille spørgsmål om:
Hvordan kan noget gå så galt?
Hvem eller hvad er skyld i en så dårlig en lov for dyrene?
Der foreligge nu en grundig rapport fra en bekymret borger-Grete Liv Andersen. BØR LÆSES
I Miljø ministeriet har Minister Lea Vermelin ansat Rune Engelbreth Larsen, og det er hans idegrundlag, der har fået Danmark ud på en så grov sidespor, og temmelig kynisk plan. Virker temmelig udansk.
Kan det ikke gøres bedre?
Kan man ikke styrke biodiversitet uden grov vanrøgt, og store lidelser?
Er det blevet undersøgt?
Man har med vilje, nægtet, at inddrage uvildige personer som dyrlæger. Hvorfor det? Befolkningen er ikke blevet spurt, her udpeger Naturstyrelsen selv, de folk som snakke dem efter munden, det ser ud som en grov skueproces. Vil man have folks accept, skal man ikke forsøge at narre sig igennem, det bliver altid opdaget.